Dobrodošli
u Apartmane Ivanović


Naši apartmani i bungalovi nalaze se u Kaštel Štafiliću (1 km), a smješteni su između dvaju najatraktivnijih turističkih gradova Dalmacije: Splita (na udaljenosti od 16 km) i Trogira (na udaljenosti od 3 km). U blizini se nalazi i zračna luka (300 m) što pogoduje gostima koji dolaze zrakoplovom.

Naš turistički kompleks „Apartmani & Bungalovi Ivanović“ nalazi se uza samo more, od privatne plaže je udaljen samo 5 metara. Površina od otprilike 6 000 m2 okružena je stablima maslina, cvijećem lavande i ružmarina te pruža čaroban pogled na Jadransko more i mnogobrojne otoke.

Raspolažemo s više od 10 apartmana i bungalova, opremljenima svom najmodernijom opremom. Svi naši objekti imaju direktan izlaz na more i plažu (5 m), Wi-Fi (internet), tv – satelit, slobodno parkiralište. Pri dolasku se gostima nudi besplatno piće dobrodošlice.

Rezerviraj svoj apartman!

Smještaj i Atrakcije

Usluge
i standardi

U sklopu našeg turističkog posjeda nalazi se velika terasa na samome moru s velikim roštiljem na otvorenom. Možete uživati uz raskošan doručak i pogled na prekrasne suncem okupane otoke i turističku panoramu. Naša privatna plaža je na raspolaganju svim našim gostima, a ponuda je upotpunjena i mnogobrojnim sportovima na vodi kao što su: - podvodno ronjenje, surfanje na dasci, pecanje, ski–jet itd. Od ostalih sportskih sadržaja tu su: odbojka na travi, stolni tenis, staza za trčanje, a za djecu je uređeno dječje igralište.


Exclusive interior

Elegantan interijer

Interijer apartmana je novouređen i renoviran.
Pogled na more

Pogled na more

Obje naše apartmanske kuće su tik uz more i apartmani u kući pored mora imaju jasan pogled na more.
Fitness, wellness and spa

Roštilj

Roštilj je na raspolaganju našim gostima unutar kompleksa bungalova i apartmana.
Free Wi-Fi

Besplatan Wi-Fi

Besplatan Wi-Fi je dostupan u cijelom apartmanskom naselju i na terasi restorana.
490m2 of swimming pool

Privatna Plaža

Naš turistički kompleks „Apartmani & Bungalovi Ivanović” (Ivanović Suites & Bungalovs), je u neposrednoj blizini mora, samo pet metara od privatne plaže.
Bar and restaurant

Terasa i restoran

Između dviju kuća neposredno uz plažu nalazi se mali obiteljski restoran na velikoj terasi s roštiljem.
 

Rezerviraj svoj smještaj!

Pozivamo Vas na nezaboravan odmor, ispunjen životom u našim „Apartmanima & Bungalovima„

Moje ljubazno i predano osoblje i ja kao vlasnica stojimo Vam na raspolaganju tijekom odmora trudeći se udovoljiti svim Vašim željama.